Ana içeriğe atla

Kayıtlar

Aralık 5, 2010 tarihine ait yayınlar gösteriliyor

Ortak açıklıklar

kendi kendime koktum bugün. yürüdükçe esti burnuma, kim diye etrafıma baktım. bir kediydi. geçmişi istedim, bir uğrayıp çıkmak istedim. sonra oturdum bahçende, çay içtim buzlu. keyfim iyi dedim içimden. sonra sesli söyledim. sevgilim, keyfim iyi. su sıcak gelsene. bildikçe, sahip olunuyor gibi geldi. bilgi mülkiyetini de istemedim. unutamadım ama susturdum kendimi. düşündüm ama söylemedim. farketmedi. yanlızlığımı istedim senin yanında, olabildi. ayarsız attım, o da oldu. ben attım, o da oldu. napsam oluyo lan senle, ne geniş mideliymişsin. Bana insanları sevdirdin dedin sevgilim. İyi sevdirmişim yürüdün gittin. O aşkı özgür bırakmak için de sen girdin kanıma tuzlukla. Aşk özgürlüğümüzmüş sevgilim, ne güzel geldin. Ne oldugumu bilmezken yüklendiğim anlatma kamburundan kurtardın, sonra da kambur gibi gecelerce sırtında taşıdın. Hiç kavram yokmuş dedim, benimle geldin. Açık ortaklıklarımız vardı, çelişkisiz sevebildik. Helal la bize, ne geniş mideliymişiz.

Ergen olmak

"On the way Trying to get where I'd like to say I'm always feeling steered away By someone trying to tell me What to say and do I don't want it I gotta go find my own way I gotta go make my own mistakes Sorry for feeling Feeling the way I do Open wide and they'll shove in Their meaning of life But not for me I'll do it on my own Open wide and swallow their meaning of life I can't make it work your way Thanks but no thanks By the way I know your path has been tried and so It may seem like the way to go Me, I'd rather be found Trying something new And the bottom line In all of this seems to say There's no right and wrong way Sorry if I don't feel like Living the way you do" Denize dogru. Sevgilim.

çırılçıplak değil donla

Zamanı düşündü bekleyen kadın. Orada o beklenen 15 dakikanın bir anında zamanı düşündü. Zaman, zamanı geçirirken geçen zamandı. Güldü bütün bunlara. En anlamlı saçmalığın ortasında. Heyecan vardı özde. Durdurulamayan bir heyecan. Zaman vardı arada. Hep yenildiğiniz zaman. Onu durdurma planları yaparken sizi durduran. Oysaki bakmakla görülmeyen dinlemekle duyulmaz, dokunmakla hissedilmezdi ve koklamakla ise hiçbirşey sevilmezdi. Bütün olay düşünceydi. İstekse bir çeşit hormon. İki nefes arasında salgılanan. Sen geldin sonra. Hani bir ezber gibi. Oturdun öyle. Tam karşısına. Bazen de her şey aynı der gibi. Bazen dedi kadın. Gergin. herşeyin cevabı bazen bazen. sevgilim.